• Timp : Luni-Duminica : 0:00-24:00
  • Telefon : 0727 260 414 / 0740 817 145
  • Adresa: Sos. Bucuresti-Buzau, DN2 (E85), Km 66. Urziceni

TAXE DE PESCUIT

Pescuit sportiv si agrement 12 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 12 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 5 kg. Pretul permisului de pescuit pe 12 ore este de 60 lei.

Pescuit sportiv si agrement 24 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 24 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 8 kg. Pretul permisului de pescuit pe 24 ore este de 100 lei.

about-greenforet-img
about-greenforet-img

ABONAMENTE DE PESCUIT

Abonament de pescuit 4 partide de 12 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 12 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 5 kg. Pretul abonamentului este de 200 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

Abonament de pescuit 4 partide de 24 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 24 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 8 kg. Pretul abonamentului este de 380 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

Abonament de pescuit 6 partide de 12 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 12 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 5 kg. Pretul abonamentului este de 300 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

Abonament de pescuit 6 partide de 24 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 24 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 8 kg. Pretul abonamentului este de 570 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

Abonament de pescuit 8 partide de 12 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 12 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 5 kg. Pretul abonamentului este de 400 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

Abonament de pescuit 8 partide de 24 ore

Partida de pescuit incepe la ora venirii pescarului pe balta si dureaza 24 ore. Cantitatea maxima de peste retinuta este de 8 kg. Pretul abonamentului este de 760 lei. Abonamentul este nominal si transmisibil. Valabilitatea acestuia este de un an de la cumparare.

about-greenforet-img
about-greenforet-img

about-greenforet-img
about-greenforet-img

about-greenforet-img
about-greenforet-img

TOATE TIPURILE DE ABONAMENTE SUNT TRANSMISIBILE SI AU VALABILITATE 12 LUNI